sportspreekuur

Sportspreekuur

Het sportspreekuur is voor alle sporters uit de regio. Op woensdag en vrijdag kunnen sporters bij een sportfysiotherapeut terecht met alle sportblessures. Deze mogelijkheid is specifiek geselecteerd voor acute sport gerelateerde klachten.

Door een optimale samenwerking met huisartsen, trainers en verzorgers van verenigingen is het mogelijk om tot een uitstekend behandelplan te komen. De screening en behandelingen binnen het sportspreekuur worden vergoed door de zorgverzekeraars, mits er een aanvullende verzekering voor fysiotherapie is afgesloten.

Het sportspreekuur vindt plaats op:

  • Maandag van 17.30 tot 18.30 uur, uitgevoerd door Pim Zwollo
  • Woensdag van 18.00 tot 19.00 uur, uitgevoerd door Pim Zwollo
  • Vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur, uitgevoerd door Sander Dokter

Wat houdt het sportspreekuur in?

Sporters worden door een sportfysiotherapeut gescreend. Indien gewenst wordt met de behandelend huisarts, de verzorger en/of trainer naar de blessure gekeken. Hieruit volgt een individueel behandelplan, dat aansluit bij de klachten en wensen van de sporter. Het behandelplan kan bestaan uit adviezen, oefeningen of een fysiotherapeutische behandeling. Indien gewenst kan dit kortgesloten worden met verzorger en/of trainer van de vereniging.

Aanmelding

Sporters, of hun verzorgers/begeleiders, kunnen zich per e-mail of telefonisch aanmelden voor het sportspreekuur. Telefonisch kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0571- 275871 of stuur een mail naar info@deboombosch.nl.

Uw specialist

Algemeen Fysiotherapeut

Bekijk mijn profiel

Algemeen Fysiotherapeut
Master Sportfysiotherapeut
Oedeemtherapeut

Bekijk mijn profiel