Aanmelden

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat bij voorkeur telefonisch doen via telefoonnummer 0571-275871. Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Dit betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is.

Bij de eerste afspraak dient u zich te melden bij de receptie en zullen uw gegevens worden genoteerd of gecontroleerd. Neemt u uw identiteitsbewijs, verzekeringspas en indien van toepassing uw verwijsbrief mee.

De eerste afspraak zal een intake zijn, die bestaat uit een intakegesprek en indien mogelijk een onderzoek. Hierna zal samen met u een behandelplan opgesteld worden.

De receptie is dagelijks geopend van 08:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Maandag en dinsdagavond tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Wanneer de receptie niet bereikbaar is, kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt dan tijdens werkdagen zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wanneer u na kantoor/praktijkuren het antwoordapparaat inspreekt, wordt u de volgende werkdag teruggebeld.

AfsprakenApp

Sinds kort maken we in de praktijk gebruik van de afsprakenapp. Daarmee krijgt u van ons een dag en een uur voor aanvang van uw behandeling een melding. Zo wordt u tijdig herinnert aan uw afspraak en kunt u altijd in de app nakijken wanneer uw volgende behandeling gepland staat.

We vragen uw 06-nummer en e-mailadres bij uw aanmelding. Hierna ontvangt u een wachtwoord voor de AfsprakenApp. Via de meegestuurde link kunt u de app downloaden. Daarna kunt u met uw geboortedatum en wachtwoord inloggen.

 

Waarvoor gebruikt u de App?

  • Om de eerstvolgende afspraak te bekijken
  • Contactgegevens van de praktijk in één oogopslag
  • Therapeut, datum, locatie en tijd inzien en al uw afspraken overzichtelijk op een rij

Instellingen veranderen

Via het menu kunt u aangeven of u de afspraakreminders via de App, SMS, e-mail of helemaal niet meer wilt ontvangen. Verder is het in dit menu mogelijk om een uur voor de afspraak een vertrekreminder te laten versturen, ook deze reminder is aan te passen.

Nieuw wachtwoord nodig? Een nieuw wachtwoord kunt u opvragen via http://www.afsprakenapp.nl/wachtwoord.html

 

Wat als u geen smartphone heeft?

Als u geen smartphone heeft, maar wel de afspraken wilt inzien. Ga dan naar de mobiele versie van de afsprakenApp. Ook hier logt u in met uw geboortedatum en het wachtwoord dat u per SMS of e-mail heeft ontvangen.

 

Het betreft een gratis dienst voor u als patiënt. Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet Team de Boombosch

Verhindering

Indien u verhinderd bent dient u zich 24 uur van tevoren af te melden. Is de afspraak niet tijdig afgezegd of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan wordt het No-Show tarief rechtstreeks bij u in rekening gebracht. En komt niet in aanmerking voor  vergoeding via uw zorgverzekeraar. De kosten van deze factuur bedraagt 75% van het behandeltarief.

 

Ziekte

Indien u verhinderd bent door ziekte dient u voor 9 uur dezelfde dag af te melden. Is de afspraak niet voor 9.00 uur afgezegd, dan behouden wij het recht om het No-Show tarief bij u in rekening te brengen. En deze komt niet in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekeraar. De kosten van deze factuur bedraagt 75% van het behandeltarief.

 

Afmelden

U kunt zich afmelden via de receptie, telefonisch, voicemail (24 uur per dag) of via mail. Ons telefoonnummer is : 0571-275871, of stuur een mail naar informatie@deboombosch.nl