Aanmelden

Als u een afspraak wilt maken, kunt u dat bij voorkeur telefonisch doen via telefoonnummer 0571-275871. Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Dit betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is.

Bij de eerste afspraak dient u zich te melden bij de receptie en zullen uw gegevens worden genoteerd of gecontroleerd. Neemt u uw identiteitsbewijs, verzekeringspas en indien van toepassing uw verwijsbrief mee.

De eerste afspraak zal een intake zijn, die bestaat uit een intakegesprek en indien mogelijk een onderzoek. Hierna zal samen met u een behandelplan opgesteld worden.

De receptie is dagelijks geopend van 08:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Maandag en dinsdagavond tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Wanneer de receptie niet bereikbaar is, kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt dan tijdens werkdagen zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wanneer u na kantoor/praktijkuren het antwoordapparaat inspreekt, wordt u de volgende werkdag teruggebeld.

Verhindering

Indien u bent verhinderd dient u zich 24 uur van tevoren af te melden. De kosten van een behandeling die niet 24 uur van tevoren is afgemeld worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht en komen niet voor vergoeding via uw zorgverzekeraar in aanmerking. De kosten van deze factuur bedragen 75% van het behandeltarief.

U kunt u afmelden via: telefoon: 0571 275871, of stuur een mail naar informatie@deboombosch.nl