parkinson

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van Parkinsonpatiënten. Ruim 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en Parkinson verpleegkundigen), verdeeld over 69 regio’s zijn aangesloten bij dit netwerk.

Het streven van ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. Dit wordt gedaan door onder meer de expertise te vergroten van zorgverleners middels scholingen, het ParkinsonNet jaarcongres en door onderzoek. ParkinsonNet faciliteert een optimale samenwerking tussen de zorgverleners en maken de kwaliteit van de aangesloten zorgverleners transparant.

De Boombosch is aangesloten bij het regionale netwerk in Deventer, hierdoor is er een goede en nauwe samenwerking met de andere disciplines in de omgeving. Daarnaast vindt er 2 keer per jaar een bijeenkomst plaats met alle betrokken disciplines van de regio Deventer. En 1 keer per jaar is er een bijeenkomst voor alleen de fysiotherapeuten. Door het bespreken van casuïstiek en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de ziekte van Parkinson wordt de kennis gedeeld.

Namens Fysiotherapie De Boombosch is Kim Heuvelink als zorgverleners aangesloten bij het ParkinsonNet.

Uw specialist

Algemeen Fysiotherapeut

Bekijk mijn profiel