sportadvies

Digitaal sportklachten advies

Ons digitaal sportklachten advies  is bedoeld voor iedereen die een sport gerelateerde klacht heeft en hier een vrijblijvend advies over wil ontvangen van een (sport)fysiotherapeut.

Wanneer u wilt weten wat uw klacht is, wat u er zelf aan kunt doen of welke behandeling mogelijk van toepassing is kunt u gebruik maken van ons digitaal sportklachten advies. Dit contactmoment geeft geen diagnose, maar geeft aan of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie of mogelijk een andere behandelrichting. Hieronder kunt u het contactformulier invullen.

U wordt binnen 24 uur (met uitzondering van zon- en feestdagen) teruggebeld door één van onze (sport)fysiotherapeuten en gezamenlijk zullen we het gesprek aan gaan om meer inzicht te krijgen in de oplossing van uw sport gerelateerde klacht.
Indien tijdens het telefoongesprek blijkt dat de (sport)fysiotherapeut u niet kan helpen, zullen wij u verwijzen naar uw huisarts of een ander specialist die u kan helpen.

Van dit telefonisch overleg volgt altijd een terugkoppeling naar uw huisarts.

Uw specialist

Algemeen Fysiotherapeut

Bekijk mijn profiel

Algemeen Fysiotherapeut
Master Sportfysiotherapeut
Oedeemtherapeut

Bekijk mijn profiel

Vennoot
Algemeen Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut

Bekijk mijn profiel

Vul hier uw gegevens in  manvrouw

  Kies hieronder de regio's uit van het lichaam waar uw klachten zich voordoen, en omschrijf daaronder uw klacht in het kort.


  Maak hier een keuze:TenenVoetEnkelOnderbeenKnieBovenbeenHeupBekkenLage RugBoven RugBuikBorstBloedvatenSchouderBovenarmElleboogOnderarmPolsHandVingersNekHoofd

  Denk hierbij aan ontstaanswijze, duur van de klacht, locatie van de pijn, wanneer u pijn heeft, soort pijn en wat u er zelf al aan gedaan heeft

  Onderstaande vragen helpen ons in het bepalen of uw klachten op korte termijn een medisch onderzoek nodig heeft en u NIET in aanmerking komt voor het digitale sport spreekuur. Wij nemen dan ook telefonisch contact met u op.

  Geef hieronder aan of er punten op U van toepassing zijn, zo niet ga naar de volgende stap.


  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee

  JaNee


  Ja, ik geef toestemming om mijn huisarts op de hoogte te stellenNee, ik geef geen toestemming om mijn huisarts op de hoogte te stellen