COVID19 update 12 januari 2021 om 19:00 uur

Vanavond heeft de overheid de coronaregels verscherpt en de lockdown verlengd. Voor onze manier van werken zijn er geen nieuwe aanpassingen. Zo blijven we werken met mondkapjes en vragen u dringend ook een mondkapje te dragen binnen ons gezondheidscentrum. Bij uw aanmelding blijven wij de Triage uitvoeren.

Als u één of meerdere van de volgende vragen met “Ja” moet antwoorden, zal een afspraak in de praktijk voorlopig niet mogelijk zijn. Wel kunnen we u dan aan huis of middels een telefonisch consult begeleiden.

– Heeft u de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?

– Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidklachten?

– Heeft u het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

– Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en hebt u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

– Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

– Bent u de afgelopen 10 dagen in een code ‘Oranje’ gebied op vakantie geweest?

Uiteraard hebben wij ook een Coronabeleid voor al onze medewerkers conform het stappenplan van onze beroepsorganisatie (KNGF).

Laten we er samen aan werken dat we het aantal besmettingen in Nederland weer terugdringen. Alvast dank voor uw medewerking!

 

Onze FysioFit en ZwangerFit groepen zijn gesloten tot nadere orde, in ieder geval t/m 9 februari 2021. Zodra er meer bekend is, zullen we u hierover informeren. Via ons youtube kanaal  https://youtube.com/channel/UCpvDdr3DwqlKmXZFtmPzLYA bieden wij u filmpjes aan, zodat u thuis kunt blijven sporten.

 

Bent u een Ex corona patiënt en ondervindt u hier nog hinder van,  dan hebben wij gespecialiseerde fysiotherapeuten, die specifieke opleiding gevolgd hebben voor het behandelen van Ex corona patiënten, om u verder te helpen.  Neemt u dan contact op met onze praktijk voor het inplannen van een intake gesprek.

Onze praktijk is op alle werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur. Tevens zijn we telefonisch bereikbaar op 0571-275871 of kunt u mailen naar  informatie@deboombosch.nl.