Stel een vraag

Sportspreekuur

Sportadvies- en Blessure Spreekurensport

De sportadvies- en blessure spreekuren worden gehouden bij: 
Fysiotherapie praktijk “ de Boombosch” locatie Raccordement 8b Twello.


Beste sportliefhebber, Beste sporter, Beste verzorger,

Ook het sportseizoen 2013-2014 is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het sportspreekuur bij Fysiotherapeutisch centrum de Boombosch. Het sportspreekuur is voor alle sporters uit de regio. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen sporters bij een sportfysiotherapeut/manueel therapeut terecht met al hun opgelopen sportblessures.

Door een optimale samenwerking met huisartsen, trainers en verzorgers van verenigingen/clubs is het mogelijk om tot een uitstekend behandelplan te komen! De screening en behandelingen binnen het sportspreekuur worden vergoed door de zorgverzekeraars, mits er een aanvullende verzekering voor fysiotherapie is afgesloten.

Voor wie?


Voor alle sporters die een blessure opgelopen hebben tijdens training of een wedstrijd

Wanneer?

  • Dinsdag van 19.00 tot 19.45, uitgevoerd door Irja
  • Woensdag van 19.00 tot 20.00, uitgevoerd door Rob
  • Donderdag van 19.00 tot 20.00, uitgevoerd door Sylvia

Wat houdt het sportspreekuur in?


Sporters worden door een sportfysiotherapeut of manueel therapeut gescreend. Indien gewenst wordt met de behandelend huisarts, de verzorger van de club en/of trainer naar de blessure gekeken. Hieruit volgt een individueel behandelplan, dat aansluit bij de klachten en wensen van de sporter. Het behandelplan kan bestaan uit adviezen, oefeningen of een fysiotherapeutische behandeling.

Aanmelden


Sporters kunnen zich per e-mail of telefonisch aanmelden voor het sportspreekuur. Telefonisch kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0571- 275871. Per e-mail kunt u een bericht sturen naar de desbetreffende fysiotherapeut waarbij u een afspraak wilt maken. De e-mail kan gestuurd worden naar Sander Dokter  en Rob Arentsen.

Om ons goed voor te kunnen bereiden op de klacht, ontvangen we graag uiterlijk een halve dag vóór de afspraak een e-mail met een beschrijving van uw klacht.

Ook verzorgers/begeleiders/trainers kunnen sporters aanmelden. Aanmelding verloopt volgende dezelfde procedure als hierboven beschreven. Er volgt na de screening altijd een rapportage naar de huisarts en er vindt overleg plaats indien gewenst met de verzorger van de club/vereniging.

We hopen op deze manier veel sporters weer op weg te helpen bij hun sportambities!

Namens  ‘team de Boombosch’

FYSIOTHERAPEUTISCH CENTRUM "DE BOOMBOSCH"

BEZOEK- EN CORRESPONDENTIEADRES

Raccordement 8b (naast station Twello)                  irq4

7391 BT Twello

 
Telefoon: 0571-275871
(Dit geldt voor alle vestigingen)


Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.